Skip to main content

Voka - Kamer van Koophandel regio

Limburg

Voka - Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden ondernemingen. Met meer dan 3 100 leden is het goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en toegevoegde waarde in onze provincie.

  • 3 100 leden-ondernemingen
  • 43 netwerken
  • 297 opleidingen
  • 1 026 lobbydossiers

CT banner

Deins je niet terug voor een avond vol sportieve uitdagingen? Schrikt een beetje zand tussen de bilspleet je niet af? Omcirkel dan vrijdag 6 september alvast met een zonnetje in je agenda! Leg vervolgens je Hawaï-broekje en teenslippers klaar, want dit jaar gaat Chambers Trophy de zomerse toer op met een beach editie. Plezand toch?

Wat?
Ga samen met vijf beach boy of beach girl-collega's de strijd aan en laat in 10 uitdagende proeven zien dat jullie sneller, sterker of slimmer zijn dan de andere teams. Strand jij op de eerste plaats of bijt jij in het zand? Eén ding is zeker: we sluiten Chambers Trophy af met een knallende beach party!

Voor wie?
Ben jij de David Hasselhof die geen enkele uitdaging uit de weg gaat? Of de Pamela Anderson die haar mannetje kan staan? Of eerder de redder in nood die het voltallige Baywatch team over de meet trekt? Iedereen kan zijn steentje (of zandkorrel) bijdragen op Chambers Trophy: binnen het team, als supporter of als sfeermaker. 

Programma
17.00u     Ontvangst en registratie teams
17.45u     Einde registraties
18.15u     Start van de uitdagingen
18.30u     Vipreceptie
20.00u     Vipproef
22.15u     Einde van de proeven en start DJ
23.15u     Prijsuitreiking gevolgd door party

KLIK HIER EN VUL HET INSCHRIJVINGSFORMULIER VAN JOUW TEAM IN!